Kiisseli

Kiisselin suurustaminen

Marjakiisseli 2: lle hengelle

Raaka aineet:

3 dl vettä

2 dl marjoja

0,5 dl hienoa sokeria

1,5 teelusikallista perunajuhoja mitkä sekoitetaan noin 0,5 dl vettä (saoste ainekset)

Kuva: Sonja Siikanen
kiisselin raaka-aineet

Teko-ohje:

Kuva: Sonja Siikanen
pieni suuret pakastemarjat, kuten masikat, ennen keittämistä
Kuva: Sonja Siikanen
1. Kaada vesi kattilaan
Kuva: Sonja Siikanen
2. Lisää marjat kiehuvaan veteen ja keitä noin 10 minuuttia

 

Kuva: Sonja Siikanen
3. Tee suurus: sekoita keskenään vesi sekä perunauhot

4. Saosta kiisseli videossa olevan ohjeen mukaan

Kuva: Sonja Siikanen
maista ja lisää tarvittaessa sokeria
Kuva: Sonja Siikanen
Annostele kiiseeli lautaselle nuolijan avulla

Ripottele kiisselin päälle hienoasokeria, jotta kiisselin päälle ei synnyt kalvoa